Samen met Colette van Nuenen ontwikkel ik een opleidingsprogramma voor interne accountants waarbij in een aantal modules journalistieke vaardigheden worden vertaald naar de context van de interne accountant. De journalist en de interne accountant hebben namelijk dezelfde missie: waarheidsvinding en verslaglegging. Wie beter dan een ervaren rot uit het vak om de vaardigheden van de journalist over te dragen aan de interne accountant? Het opleidingstraject loopt paralel aan een audit in de eigen organisatie zodat het geleerde direct kan worden toegepast. 

Wil jij ons helpen met het ontwerpen van het programma en meedenken over vorm, inhoud en werkwijze? Dan zien we je graag op dinsdagmiddag 10 juli, van 13.30 tot 15.30 in Hotel New York te Rotterdam. Wil jij met ons meedenken? Stuur een mail naar eva@eva2.nl voor meer informatie of om je aan te melden.